Sauberilla kaudella 2014 kilpaillut saksalainen Adrian Sutil on haastanut entisen työnantajansa oikeuteen väittäen irtisanomisensa olleen laiton.

Sutil sai lähteä pisteettömän kauden päätteeksi, ja sveitsiläistalli palkkasi riveihinsä enemmän sponsorirahaa tuovia kuljettajia. Talli joutui myöhemmin ongelmiin, kun niin ikään lähtöpassit saanut Giedo van der Garde haastoi myös tallin oikeuteen. Sauber maksoi hollantilaiskuskille tietojen mukaan 15 miljoonaa euroa sovun löytymiseksi viime keväänä.

Aiemmin Spykerillä ja Force Indialla 128 kilpailua ja 124 MM-pistettä kerännyt Sutil toimitti myös oman haasteensa zürichilaiseen oikeusistuimeen samaan aikaan. Nyt julki tulleessa haasteessa Sutil penää tallilta kaikkiaan reilua 3,5 miljoonaa euroa kaudelta 2014. Sutil on myös nostanut erillisen syytteen potkuistaan kautta 2015 koskien.

Sauber-talli on vedonnut irtisanomisten olleen aiheelliset, sillä Sutil oli alisuorittanut kauden aikana, minkä lisäksi talli väittää saksalaisen luvanneen tuoda tallille 40 miljoonan dollarin edestä sponsorirahaa. Sutil kiistää kuitenkin tämän väitteen.