Entisen F1-kuljettajan Jarno Trullin omistama Trulli-talli lopettaa toimintansa. Päätös astuu voimaan välittömästi.

Trulli GP osallistui sähköformulasarja Formula E:en viime kaudella. Talli oli ilmoittautunut myös sarjan toiselle kaudelle, mutta se ei päässyt osallistumaan kauden kahteen ensimmäiseen kilpailuun teknisten ongelmien seurauksena. Lopulta vaikeudet kasvoivat niin suuriksi, ettei talli nähnyt mahdollisuutta enää jatkaa toimintaansa.

– Olemme totta kai pettyneitä Trullin päätöksestä. Jarno Trullin tasoisen kuljettajan mukanaoloso sarjassamme sen alkuvaiheissa oli erittäin merkittävä asia näkyvyytemme kannalta, sarjan pääorganisaattori Alejando Agag kommentoi tapausta motorsport.comille.

Jarno Trulli ajoi F1-sarjassa kausilla 1997-2011 yhteensä 252 GP:tä saavuttaen yhden osakilpailuvoiton. Minardilla, Prostilla, Jordanilla, Renault’lla, Toyotalla ja Lotuksella (Caterham) kisannut italialainen muistetaan erityisesti huikeista aika-ajoesityksistään.