Autosport-lehden tuoreessa kolumnissaan F1-kuljettajien ajotyylejä vertaileva ajovalmentaja Rob Wilson arvioi, että nykyiset tekniset säännöt ovat osaltaan taustalla Kimi Räikkösen keskinkertaisessa tulostasossa Ferrarilla.

Wilson sanoo 36-vuotiaan erityistaitojen olevan yhä olemassa, mutta olleen ilmeisimmin esillä vapaasti hengittävien moottoreiden aikakaudella.

– Kimi Räikkösellä on upea tunne kaasusta ja radanpinnasta niin, että hän voi löytää juuri oikean määrän kaasua painon laskeutuessa vetäville pyörille. Se on maagista, mutta jää formula ykkösissä nyt hieman piiloon turbovaihteluiden vuoksi – hän on tullut muutaman kerran vähän yllätetyksi parina viime vuotena turbon potkaistessa, Wilson kirjoittaa.

– Hänen tyylinsä on myös erittäin hyvä mutkien ajamiseen hyvin lyhyellä linjalla ja hän hallitsee painosiirron erittäin hyvin. Kun hän maksimoi kaiken tämän hän ajaa todella hyvin.