Entinen F1-tallipomo Peter Windsor ja formula ykkösten kenties tunnetuin ajovalmentaja Rob Wilson ovat keskustelleet uusimmassa The Racer’s Edge -vlogissaan toissaviikonloppuisesta Brasilian GP:stä.

Kaksikko nosti keskustelussaan kisasta ensimmäiseksi esille Williams-tallin, jonka kuljettajista kotiradallaan yleensä mestarillisesti ajava Felipe Massa jäi tällä kertaa täysin tallikaverinsa varjoon.

Valtteri Bottaksen alkukausi oli erityisesti hankalahko viime vuoteen verrattuna, mutta pienestä epäonnisuudestakin huolimatta suomalaiskuljettaja on viimeisissä kisoissa ollut selkeä ykkönen Williansilla.

– Valtteri Bottas alkaa näyttää jälleen Valtterilta jälleen. Felipellä ei ole mahdollisuuksia häntä vastaan silloin kun hän on omalla tasollaan, Windsor sanoi.

– Sen näkee ohjauspyörän liikkeistä ja kaikesta mahdollisesta. Monet ihmiset ovat kommentoineetkin sitä, koska Valtterin ja Felipe Massan autoista oli hyviä kamerakuvia – ja ero oli varsin ilmeinen, lisäsi Wilson.

Katso Windsorin ja Wilsonin keskustelu (osa 2/3) ylhäältä.