Bernie Ecclestone on pohtinut mahdollisuutta F1-kisan ajamiselle Suomessa. Viime aikoina sarja on laajentanut reviiriään maailmalla väkirikkaille alueille, mistä sarja saa suuret tulot.

Kisan järjestäminen Suomessa ei tuottaisi samanlaisia tuloja kuin esimerkiksi Aasian suurkaupungeissa pidettävä GP:t suurine yleisöineen ja rahakkaine sponsoreineen. Suomi on historian saatossa tuottanut upeita kisakuskeja sarjaan ja tekee niin yhä edelleen kun Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas pitävät sinivalkoista lippua korkealla sarjassa.

MTV jatkoi hiljattain tv-sopimustaan F1-sarjan kanssa kolmeksi vuodeksi eteenpäin ja Ecclestone kehuu suomalaisia faneja lojaaleiksi. Hänen mukaan Suomi ansaitsisi kisan, mutta mainitsee samaan hengenvetoon sen olevan pikemmin toiveajattelua.

– En tiedä, onko se [Suomen GP] realistista, mutta näkisin sen mielelläni. Meillä on faneja sillä puolella maailmaa ja siellä meidän pitäisi olla , Ecclestone kommentoi MTV Sportille.