Formula ykkösten kauden 1976 maailmanmestarin James Huntin veli David Hunt menehtyi sunnuntaina kotonaan 55-vuotiaana.

Maineikasta isoveljeään yli kymmenen vuotta nuorempi David oli tiiviisti mukana autourheilumaailmassa, vaikka oma ajoura ei koskaan suurta menestystä poikinutkaan. David Hunt ylsi parhaimmillaan F3000-luokkaan saakka, mutta suuret voitot jäivät puuttumaan.

David Hunt tienasi omaisuuden 1990-luvun alussa omalla vedensuodattimia valmistaneella yrityksellään. Varoillaan hän yritti hankkia omistukseensa suuriin taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneen legendaarisen Lotus-tallin 1990-luvun puolivälissä. Tallin taru päättyi kauteen 1994, mutta Hunt onnistui saamaan haltuunsa Lotus-nimen käytön.

David Hunt kävi kovaa kiistaa Lotus-nimen käytöstä Tony Fernandesin kanssa 2010, kun malesialaispohatta marssitti oman tallinsa F1-sarjaan. Monimutkainen suhmurointi päättyi, kun Fernandes muutti tiiminsä nimen Caterhamiksi.