F1-talli Manorin harteilla oli Suzukassa raskas menneisyyden painolasti. Tallin edeltäjän Marussian kilpakuljettaja Jules Bianchi ajoi viimevuotisessa kilpailussa lopulta ranskalaisen hengen vaatineen onnettomuuden.

Talli ilmoitti jo etukäteen paluun onnettomuuspaikalle olevan kova paikka tiimille, mutta suurta helpotusta koko F1-väelle tuotti kisaviikonlopun läpi vieminen ilman vakavia onnettomuuksia.

Tallipäällikkö John Booth kertoo kaikkien tallissa olevan helpottuneita nyt, kun vaikea kisaviikonloppu on jo takana päin.

– Onneksi se on ohitse. Radalla oli aivan liikaa muistoja. Erityisesti perjantaina sade toi ikäviä muistoja mieleen, Booth toteaa viitaten sadekelillä tapahtuneeseen Bianchin onnettomuuteen.

Booth kiittelikin erityisesti faneja, jotka ottivat tallin vaikean tilanteen hienosti huomioon.

– Saimme paljon lahjoja faneilta torstaina kun varikko oli kaikille avoinna. Myös radan varressa oli paljon lippuja kunnioittamassa Julesia.

Myös tallin toinen johtaja Graeme Lowdon allekirjoittaa kollegansa sanomiset.

– Erityisesti perjantaina muistoilta ei voinut välttyä, sama minne sitä katsoi. Kaikki näytti niin samalta kuin Bianchin onnettomuushetkellä, ja moni tallissa ajatteli varmasti juuri tätä.

Myös Lowdon kiitteli fanien vaivannäköä.

– Monet lahjoista olivat itse tehtyjä, joten niihin oli todella panostettu ja se osoitti heidän todella välittävän.