Kimi Räikkösen manageri Steve Robertson uskoo suojattinsa ja Ferrarin välisen jatkosopimuksen julkistamisen helpottavan suomalaisen loppukautta.

Brittimanagerin mielestä Räikköseltä on ”pudonnut apina selästä” vanhaa sanontaa lainaten. Hän kokee Räikkösen pystyvän nyt keskittymään täysillä varsinaiseen työhönsä, ajamiseen, ja sen näkyvän hyvinä tuloksina loppukaudesta.

– Kaikki paineet sopimusrintamalla ovat nyt poissa. Eikä ole salaisuus, että Kimi halusi tätä jo kauan aikaa. Lopulta sopimus on nyt allekirjoitettu ja vahvistettu, se on tehty ja hän voi keskittyä vain ajamiseen, Robertson totesi Turun Sanomille antamassaan haastattelussa.

– Enää Kimin ei tarvitse kuunnella väitteitä, etteivät he tekisi sopimusta hänen kanssaan ja kysymyksiä mitä tapahtuu ensi vuonna. Kaikki epävarmuuden aika on päättynyt. Uskon vahvasti, että Kimi nousee tästä taas askeleen eteenpäin loppukauden kisoihin, Robertson kertoi.

Alkuperäinen Turun Sanomien juttu.