Japanilaiskuljettaja Taki Inouesta ei koskaan tullut menestynyttä F1-kuljettajaa, mutta hän onnistui silti jättämään pysyvän muiston itsestään formula ykkösiin.

18 osakilpailuun 1994 ja 1995 osallistunut Inoue ei koskaan saavuttanut MM-pisteitä. Itse asiassa häntä pidetään jopa kaikkien aikojen surkeimpana kuljettajana, joka on ikinä F1-auton rattiin päästetty.

”Tähtihetkeksi” Inouen uralla muodostui Unkarin GP 1995. Moottorikon vuoksi keskeyttämään joutunut japanilainen yritti pelastaa autonsa nappaamalla ratavirkailijalta vaahtosammuttimen sammuttaakseen kytevän tulipalon. Kun Inoue kääntyi, törmäsi hän paikalle saapuneeseen pelastusajoneuvoon. Onneksi vauhtia ei ollut paljon, mutta se riitti silti tyrmäämään Inoue-paran.

Tapauksessa itsessään ei ole mitään hauskaa, mutta siitä on myöhemmin muodostunut hitti F1-fanien keskuudessa. Myös Inoue itse on pystynyt nauramaan myöhemmin F1-uralleen, vaikka hän onkin myöntänyt epäonnistuneen F1-uran kalvanneen mieltä vuosia. Nykyään hän on kuitenkin ilmeiseti sujut itsensä kanssa, sillä hän on jopa itse ristinyt itsensä kaikkien aikojen surkeimmaksi F1-kuljettajaksi.