Italialaislehti Corriere dello Sportin uutista Valtteri Bottaksen Ferrari-sopimuksesta ei oteta muualla maailmassa vastaan yhtä avoimin mielin kuin Suomessa.

Vuosikymmenien kokemuksen F1-maailman sisäpiiristä omaava toimittaja James Allen kirjoittaa omassa blogissaan oman arvionsa kuskimarkkinoiden nykytilasta, ja mitä mahdollinen Bottaksen siirto Ferrarille tarkottaisi.

Allen asettaa siirtohuhun kuitenkin vahvasti kysymysmerkin alle.

– Jos lehden heitto on oikein, kuljettajamarkkinat alkavat elämään nyt toden teolla. Mutta huomioon täytyy ottaa, että uutiseen on suhtauduttu skeptisesti muun muassa muiden italialaismedioiden toimesta, Allen toteaa.

Allenin spekulaatioissa yllätysnimeksi brittitoimittaja nostaa maanmiehensä Jenson Buttonin, jonka hän huhuaa saattavan päättyä loppujen lopuksi Williamsille Bottaksen korvaajaksi. Toisena potentiaalisena nimenä talliin Allen pitää brassirahan tukemaa Felipe Nasria.