Manorin tallipäällikkö John Booth sanoo, että formula ykköset menettivät tulevaisuuden tähden Jules Bianchin kuoltua.

Organisaation selviäminen viime talven yli on paljolti Bianchin ansiota hänen otettuaan tallin historian ainoat kaksi pistettä Monacon GP:ssä vuosi sitten. Näillä pistellä talli voitti sarjassa Caterhamin ja Sauberin, mikä merkitsi sen historian suurinta palkintorahapottia.

– Tämän aamun valtavaa surua tallin sisälle ei voi kuvata sanoin yrittäessämme käsittää sitä, että olemme menettäneet Julesin, Booth sanoi.

– Jules oli häikäisevä lahjakkuus. Hänet oli tarkoitettu suuruudeksi lajissamme, minkä hän kiistämättä ansaitsi. Me olemme uskomattoman kiitollisia, että saimme tarjota Julesille tilaisuuden osoittaa maailmalle, mihin hän F1-autossa pystyi.

– Me tiesimme, että meillä on käsissämme todella erityinen kuljettaja, kun hän ajoi autoamme ensi kertaa kautta edeltävissä testeissä 2013.