Nykyisen Toro Rosso -tallin perustaja Giancarlo Minardi ei pidä Valtteri Bottasta sopivana kuljettajana Ferrarille ensi kaudeksi.

Italialainen kirjoittaa blogissaan, että Bottas ei ole kyennyt kuluvalla kaudella voittamaan tallikaveriaan Felipe Massaa riittävän vakuuttavasti ansaitakseen sen perusteella Kimi Räikköseltä mahdollisesti avautuvaa paikkaa.

– En rehellisesti usko, että [Bottas] on oikea valinta jo Silverstonenkin perusteella. Hän oli aina Massan perässä ja kisan alussa liian myötämielinen [Lewis] Hamiltonille, Minardi selittää.

Vaikkakaan Ferrarin perinteenä ei todellakaan ole kokemattomien kuljettajien pestaaminen, Minardi harkitsi nyt sellaista.

– Jos täytyy tehdä valinta olisi parempi valita nuorempi kuljettaja, erityisesti italialainen. Meillä on [Raffaele] Marciello, [Antonio] Fuoco ja [Luca] Ghiotto, jotka tekevät hyvää työtä GP3:ssa sekä [Antonio] Giovinazzi formula kolmosten eurosarjassa, hän sanoi.

– Jos se ei ole mahdollista valitsisin Nico Hülkenbergin, joka on muiden muassa Le Mans -voittaja. Minä tekisin muutoksia tulevaisuuden perustuksiksi.