Formula ykkösten maailmanmestaruuden vuonna 1970 voittaneen Itävallan Jochen Rindtin vanha kilpuri huutokaupataan.

Rindt kilpaili F1-sarjan rinnalla myös F2-sarjassa, kuten moni muukin kilpakumppani tuohon aikaan. Kaudella 1967 Rindt voitti lukuisia kilpailuja sarjassa, mutta hän ei ollut edustuskelpoinen luokassa, ja täten hänestä ei kruunattu sarjan virallista mestaria. Monet pitivät häntä kuitenkin parhaana F2-kuljettajana aikanaan.

Nyt Rindtin käyttämä Brabham-auto on asetettu vasaran alle huutokaupattavaksi. Halvalla kilpuria ei autotalliinsa kuitenkaan saa, sillä lähtöhinnaksi autolle on määritelty huikaisevat 180 000 euroa. Nimekkiden kuljettajien (Rindt ja Denny Hulme) lisäksi Rindtin kilpuri on täysin entisöity, ja huutokaupan järjestäjä lupaa auton olevan jopa täysin kilpailukykyinen vielä vuosikymmeniä aktiiviajojensa jälkeenkin.

Rindt voitti formula ykkösten maailmanmestaruuden kaudella 1970, mutta juhlimaan hän ei sitä koskaan pystynyt. Rindt kuoli kesken kauden ulosajossa Monzassa.

Katso kuva Rindtin F2-autosta tästä.