Amerikan mantereella suurta kansansuosiota nauttiva naiskuljettaja Danica Patrick on kenties tunnetuin naiskuski maailmalla. Vaikka varsinaiset ajosuoritukset eivät ole aivan timanttisia olleet, on Patrickilla silti todella iso fanikunta.

NASCAR-sarjassa leipänsä tienaava Patrick ajaa Stewart-Haas -tiimissä, jonka osaomistaja on Gene Haas, tuleva F1-tallipomo. Tämä on avannut spekulaatiot, joissa Patrickia oltaisiin tuomassa mukaan kuninkuusluokkaan ensi kaudeksi.

Haas on kuitenkin hyvin varovainen sanoissaan.

– Jos sopiva sponsori löytyy, niin silloin kaikki on mahdollista. Älkää kuitenkaan kirjoittako, että Patrick on tulossa varmasti ykkösiin, Haas totesi Reutersille.

Haas myöntää kuitenkin Patrickin markkina-arvon olevan todella suuri, eikä mahdollisuutta kilpailemiselle tule torpata liian hätiköidysti. Kiirettä kuljettajasopimusten suhteen ei tunnu olevan muutenkaan.

– Meidän täytyy odotella keskikesään asti jotta näemme, ketkä ajajat ovat vapailla markkinoilla. Luonnollisesti F1-auto on uniikki tapauksensa, joten luultavasti järkevintä olisi hommata kuljettaja, jolla on jo kokemusta sellaisesta.