Alkukausi ei ole ollut Manorin F1-tallille tuloksellisesti menestyksekäs. Entisen Marussian raunioille pystytetty talli ei pystynyt edes osallistumaan kauden avaukseen Australiassa. SEn jälkeen talli on kuitenkin parantanut, saaden autonsa jopa maaliin Kiinassa ja Bahrainissa. Vauhti on kuitenkin ollut heikkoa, eikä pisteille ole mitään asiaa.

Tallipäällikkö John Booth uskoo tallinsa kauden alkavan kuitenkin vasta tulevassa Espanjan GP:ssä.

– Alkuvuodesta ainoa tavoitteemme oli päästä lähtöruutuun. Koko tiimi työskenteli täysillä tehtaalla, eikä aikaa jäänyt mihinkään muuhun, Booth toteaa Autosportille.

Boothin mukaan Bahrainin jälkeinen kolmen viikon tauko sekä paluu Euroopan kilparadoilla antoi tallille mahdollisuuden saada asiat koottua jälleen. Hänen mukaansa talli on nyt paljon valmiimpi kauden jatkumisen suhteen.

– Muutimme uusiin toimitiloihin kaukokisojen aikana, ja nyt kaikki työntekijämme ovat samassa tilassa. Se on iso edistysaskel.