Ferrarin pitkäaikainen testikuljettaja Marc Gene uskoo, että Espanjassa on paljon ihmisiä, jotka ovat pettyneitä Fernando Alonson tallivaihdokseen Ferrarilta McLarenille.

Itsekin espanjalainen Gene vihjasi BBC Radio 5:lle, että vaikkakin Alonso teki epäilemättä päätöksenä pitkällä tähtäimellä, tallien nykyinen ero on niin suuri, että päätös saa kaduttaa häntä itseäänkin.

– Kukaan ei epäile, että hän on yksi parhaista kuljettajista. Hän on valtava persoonallisuus Espanjassa. Mutta kukaan ei oikein ymmärrä, miksi hän jätti Ferrarin, kun Ferrari on palannut metsästämään Mercedestä, Gene sanoi.

– Monilla on vaikeuksia käsittää, miksi hän meni talliin, joka on niin pahassa pulassa. Ihmiset ovat hämmentyneitä, he sanovat ”eikö hän pystynyt ennustamaan sitä, eikö hän tiennyt, että Ferrari tuottaisi niin hyvän auton?”

– Rehellisesti sanottuna hän ei pystynyt ennustamaan sitä. Jopa minä, joka olen ollut Ferrarilla kymmenen vuotta, en ole koskaan nähnyt sellaista askelta [talven aikana] ilman sääntömuutoksia. Jos hän olisi tiennyt sen, kukapa tietää, minkä päätöksen hän olisi lopulta tehnyt.