Saksalaista, Volkswagen-konserniin kuuluvaa Audia on huhuttu F1-sarjaan. Aiemmin Auto Expressissä puhuttiin Audin olleen kontaktissa Red Bullin kanssa, joka on tyytymätön voimanlähdetoimittaja Renaultiin ja olisi mahdollisesti kääntymässä yllä mainitun saksalaistehtaan puolelle.

Vaikka aiemmin Audin puheenjohtaja Rupert Stadler vihjasi heidän mahdollisesta kiinnostuksesta sarjaa kohtaan, on ääni nyt muuttunut kellossa.

– Formula 1 -sarjan tulisi ratkaista omat ongelmansa, Stadleria siteerattiin Handelsblattin mukaan.

Red Bull etsii muutosta parempaan

Aiemmin Hed Bullin moottoripuolen konsultti Helmut Marko on sanonut tilanteen Renaultin kanssa olevan vaikea ja tallin tulevaisuuden olevan vaakalaudalla, mikäli Audista ei ole heille kumppaniksi.

– Jos emme saa kilpailukykyistä voimanlähdettä lähitulevaisuudessa, niin ratkaisu on joko yhteistyö Audin kanssa tai sitten me luovumme sarjasta, Markoa siteerattiin BBC Sportilla aiemmin tässä kuussa.