NBC-kanavan F1-toimittaja Luke Smith uskoo Ferrarin tulevan vahvana viikonloppuun Bahrainin GP:ssä.

Smith nostaa ennakkoarviossaan Lewis Hamiltonin korkeimmalle korokkeelle, mutta hän arvelee rinnalle kapuavan Ferrari-kaksikon Sebastian Vettel-Kimi Räikkönen. Etenkin kuumassa kelissä Ferrari voi olla Mersulle ”vakava uhka”.

Näin hän kommentoi Räikköstä.

– Suomalaisella on ollut epäonnea alkukaudesta. Hän joutui vaikeuksiin sekä Australiassa että Malesiassa ilman omaa syytään. Kiinassa hän todisti voivansa taistella Vettelin kanssa, ja veikkaankin häntä podiumille tallikaverinsa kanssa.

NBC:n toinen F1-toimittaja, Tony DiZinno, sen sijaan ei mainitse Räikköstä ennakkoarviossaan sanallakaan – mutta nostaa yllättäjälistalleen toisen suomalaisen eli Valtteri Bottaksen.

– Ferrarit ovat olleet alkukaudesta selkeästi toiseksi parhaat Mercedeksen jälkeen, mutta uskon Williamsin kääntävän tämän asetelman päälaelleen tällä viikolla. Harva olisi arvannut Sergio Pereziä podiumille tässä kisassa viime vuonna, mutta Bottaksen podium-paikka tänä vuonna ei ole lainkaan yhtä kaukaa haettua – vaikkakin Ferrarin lyöminen toki olisi yllätys.

DiZinno siis nostaa siis Bottaksen kolmospallille mutta pitää Hamiltonin ja Nico Rosbergin tutusti kärjessä.