Vääntö Saksan GP:n kohtalosta jatkuu edelleen.

Kumpikaan Hockenheim tai Nürburgring eivät ole vielä solmineet sopimusta tulevan kauden kisasta sarjan järjestäjien kanssa. Kilpailulle on merkitty paikka alustavassa kisakalenterissa, mutta kisan toteutumisesta ei ole mitään varmuutta.

Viimeisimpänä henkilönä lusikkansa soppaan on heittänyt Mercedes-tallin päällikkö Toto Wolff, joka on väläyttänyt mahdollisuutta automerkkinsä mahdollisesta avunannosta kisajärjestäjälle.

– Ei ole meidän asiamme sekaantua promoottorin (kisajärjestäjän) ja sarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoivan tahon välisiin neuvotteluihin, mutta niin kauan kun se vain on mahdollista, pyrimme auttamaan, Wolff toteaa motorsport.com-sivustolle.

Wolff myöntää Saksan GP:n olevan todella tärkeä Mercedekselle, minkä takia automerkkiä saattaa kiinnostaa kilpailun pelastaminen.