Fernando Alonso vakuuttaa: ”Ensimmäiseen osioon jääminen pian historiaa”

Fernando Alonso jäi Malesian GP:n aika-ajoissa lähtöruutuun 18. Sijoitus on kaksinkertaiselle maailmanmestarille luonnollisesti heikko, mutta espanjalainen ei silti vaivu epätoivoon. Hän tiesi mitä tuleman piti nähtyään tallin suorituskyvyn edeltäneessä Australian GP:ssä.

– Olemme kuitenkin paremmassa asemassa kuin mitä luulimme tänne saapuessamme, Alonso totesi sarjan virallisille verkkosivuille.

– Olemme alisuorittaneet ja meidän täytyy parantaa paljon. Mutta olemme ottaneet askelia oikeaan suuntaan ja uskon, että ensimmäiseen osioon jääminen on pian historiaa.

Alonso pani iloisena merkille, että vaikka tallin autot ovat edelleen häntäpäässä, on ero kärkeen silti pienentynyt merkittävästi.

– Australiassa jäimme kärjestä 4,5 sekuntia, täällä enää 2,5-3. Edistys on ollut massiivista. Liikumme oikeaan suuntaan.

Alonso ei halua asettaa huomiselle kisalleen mitään tavoitteita.

– Pisteiden tavoitteleminen olisi aika utopistista. Me keskitymme keräämään kokemusta ja tietoa autostamme. Se tulee olemaan tärkeää jatkossa taistelussa Mercedestä vastaan. Meidän täytyy ottaa paljon riskejä. Jos aina tyydymme vain kopioimaan muita, tulemme aina olemaan muiden perässä, Alonso selvitti tallinsa toimintafilosofiaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.