Viimeksi vuonna 2013 ajettu Etelä-Korean GP havittelee paluuta takaisin F1-sirkukseen.

Kilpailu oli merkitty alustavasti tämänkin vuoden kilpailukalenteriin, mutta lopulta se tiputettiin pois lopullisesta versiosta.

Kisajärjestät yrittävät neuvotella uudesta sopimuksesta Bernie Ecclestonen ja lajin kaupallisia oikeuksia hallitsevan FOM:in kanssa. Ecclestone karhuaa tiettävästi edelleen kymmenien miljoonien saatavia edellisestä sopimuksestaan. Hän näkee, että kisajärjestäjät eivät kyenneet täyttämään sopimusehtoja.

– Haluaisimme todella saada kisan takaisin, ja uskomme onnistuvamme siinä kaudeksi 2016. Mutta emme ole valmiita tekemään sitä hinnalla millä hyvänsä. Sopimuksen täytyy olla taloudellisesti järkevä kannaltamme, nimettömänä pysytellyt Etelä-Korean GP:n järjestelytoimikuntaan kuuluva henkilö totesi Autosportille.