Lewis Hamiltonin isä Anthony Hamilton kertoo hyväksyneensä täysin poikansa päätöksen hylätä McLaren ja siirtyä Mercedeksen riveihin kaudeksi 2013. Käytännössä koko kilpauransa McLarenin tukemana edennyt Hamilton jätti Wokingin porukan kuuden F1-vuoden jälkeen. Lähtiessään McLaren oli huipulla, kun taas Mercedes oli kulkenut pettymyksestä toiseen. Anthony Hamilton kertoi Skysportsille luottaneensa poikansa markkina-arvoon, mikäli Mercedes ei olisi kyennyt huipulle nousemaan.

– Siitä (suorituskyvystä) ei koskaan ollut huolta, sillä tiesimme Mercedeksen jo vuosien takaa ja tiesimme että ne tyypit ovat kilpailijoita.

– Siispä luotimme että jos ensimmäinen kausi ei tuottaisi tulosta, niin seuraava vuosi toisi. Ja mikäli näin ei olisi käynyt, olisi Lewiksen kaltaiselle kuljettajalle löytynyt varmasti paikka jostain muusta huipputallista.

Vaikka Anthony hyväksyikin poikansa päätöksen, pisti se silti miettimään.

– Tällä alalla on mielestäni tärkeää pysyä lojaalina. On olemassa vain muutama tiimi jotka ovat aina huipulla, ja McLaren on eittämättä sellainen. Eroaminen yhdesä lajin isoimmista nimistä on aina riski.