Viime kauden päätöskisan Abu Dhabin GP:n Caterhamilla ajanut Will Stevens sanoo, että hänen päätavoitteenaan on ajaa formula ykkösissä kilpaa myös ensi kaudella. Britti myöntää, että tämä tosin vaatii jo hänestä riippumattomiakin tapahtumia.

– Tavoitteenani on ehdottomasti saada kisapaikka ja tällä hetkellä autoja on vain 18 ja kaikki ovat täytetty, hän sanoi Sky Sportsille.

– Me siis pidämme kiinni mahdollisuudesta Marussian tai Caterhamin selviämiseen, ja mikäli niin käy, meillä on erittäin hyvä asema kilpailla paikasta.

Paluu junioriluokkiin häntä ei alkuunkaan kiinnosta, joskaan hän ei täysin sulje ovea siltä.

– Ei olisi erityisen tarkoituksenmukaista ajaa taas WSR:ssä tai GP2:ssa. Olisin yllättynyt, jos niin tapahtuisi, koska olen jo ottanut askeleen formula ykkösiin ja osoittanut olevani valmis siihen, Stevens sanoi.