Daimler-konsernin pääjohtaja Dieter Zetsche on lähettänyt yhtiön F1-tallin työntekijöille joulutervehdyksen, jossa hän kehuu Nico Rosbergin asennetta päättyneellä kaudella. Sport Bild -lehti sai viestin käsiinsä.

Mestaruustaisto kääntyi kauden lopulla häntä vastaan ja päättyi lopullisesti teknisiin ongelmiin Abu Dhabissa. Saksalainen käyttäytyi kaikesta huolimatta arvokkaasti sekä kisassa että sen jälkeen Lewis Hamiltonin mestaruusjuhlien keskellä.

– Rakkaat kollegat. Kaudesta 2014 formula ykkösissä on sanottu ja kirjoitettu paljon. Itselleni on jäänyt mieleen yksi tietty virke: ”Halusin vain nähdä ruutulipun”. Nico Rosbergin sanat, jotka viittaavat kauden viimeiseen kisaan, Abu Dhabin GP:hen. Valitettavasti Nico jäi siellä jälkeen teknisten ongelmien vuoksi, Zetsche kirjoitti.

– Kierroksella 54 tuli radioilmoitus: ”tule varikolle, meillä on liian paljon ongelmia auton kanssa”. Mutta Nico puski loppuun asti. Kyse ei ollut vain ruutulipusta, vaan myös periaatteesta. Älä anna periksi, pysy lujana ja ponnistele.