Saksalaiskanava Skyn toimittaja Tanja Bauer kertoo Twitter-tilillään Italian Monzan ratavarikolla liikkuvasta huhusta.

Huhu kertoo, että Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo olisi lähdössä palliltaan – kuten jo aiemmin kesällä on spekuloitu – ja myös tallipäällikkö Marco Mattiacci olisi siirtymässä sivuun hänen mukanaan. Mattiacci tuli talliin vasta viime keväänä, joten hänen lähtönsä olisi yllätys.

Saksalaistoimittaja kirjoittaa, että tilalle olisi tulossa Ross Brawn. Brawn työskenteli Ferrarilla 1990-luvun puolivälistä kauteen 2006 asti. Silloin hän oli tallin tekninen johtaja ja osa Michael Schumacherin ympärille rakennettua Dream Teamia.

Tanja Bauer

@Sky_Tanja
Heisses gerücht in monza! Ist es montezemolos letzter GP als Ferrari chef?Geht er+nimmt mattiacci mit? dann soll ross brawn kommen.. #f1sky