Sauberilla aiemmin tänä vuonna vakuuttavasti ratatestannut Simona de Silvestro sanoo uskovansa mahdollisuuksiinsa nousta kilpakuljettajaksi tallissa jo ensi vuonna.

Nainen pestattiin jokseenkin epämääräiseen sidoskuljettajan (Affiliated Driver) rooliin lopputalvesta, jolloin Sauber vakuutti häntä valmisteltavan kisakuljettajaksi jo seuraavaksi kaudeksi. Väite ei herättänyt tällöin kaikissa luottamusta.

– Jos hoidan asiat oikein, hyvä mahdollisuus on olemassa. Aika on minusta nyt oikea. En olisi ottanut tätä askelta, jos se ei tuntuisi oikealta tai tilaisuus ei olisi hyvä, Silvestro sanoi F1Racing-lehden tuoreessa numerossa.

Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn pitää mahdollisena, että sveitsitär ajaa vielä kilpaa kuninkuusluokassa.

– Hänellä on taustalla tukijoita ja he ovat halukkaita auttamaan häntä tässä. Mihin se tulee viemään hänet, se jää nähtäväksi, Kaltenborn virkkoi.