Yhä pisteetön F1-sarjan hännänhuippu Caterham on asettanut tavoitteekseen tällä kaudella ohittaa vielä ainakin toisen lähimmistä kilpailijoistaan sarjataulukossa.

Uusi tallipäällikkö Christijan Albers ymmärtää tilanteen vaikean luonteen: Marussialla on jo kahden pisteen puskuri ja vaikkakaan Sauberilla pisteitä vielä ei ole, olisi kerta ensimmäinen sen historiassa, jos nykytilanne säilyisi kauden loppuun asti.

– Meidän tavoitteemme on luonnollisestikin nousta valmistajien sarjassa. Olisi hienoa, jos onnistuisimme siinä. Meidän on menestyttävä. Helppoa se ei tule olemaan, mutta olemme valmiit taisteluun ja tekemään kaiken tarvittavan, hän sanoi GPUpdate.net-sivustolle.

Riippumatta kuluvan kauden lopputuloksesta, Caterham-pomo vakuuttaa, että tulevaan kauteen valmistaudutaan joka tapauksessa täydällä höyryllä.

– Me olemme työskennelleet lujasti kauden 2015 auton kanssa. Auto tulee olemaan pian tuulitunnelissa, hän sanoi.

– Me työskentelemme myös lujasti tuodaksemme päivityksiä Belgian GP:hen Spassa. Se on kilpailua aikaa vastaan. Meillä on nyt kahden viikon kesätauko, mikä ei tee asioita meille helpoksi. Me käytämme mahdollisimman paljon aikaa auton parantamiseen.