Saksalaislehti Auto Motor und Sport uutisoi keskiviikkona, että kauden 2015 F1-talvitestit alkavat näillä näkymin helmikuun alussa.

Lehden mukaan ensimmäiset testit ajettaisiin Jerezin radalla Espanjassa 1.-4. helmikuuta ja seuraavat testit Barcelonassa 19.-22. helmikuuta. Viimeiset testit on suunniteltu ajettavaksi 26.2.-1.3. niin ikään Barcelonassa.

Testipäivät muuttuvat kuitenkin, jos kisakalenteri muuttuu. Tällä hetkellä ensi kauden on aloittamassa Australian GP maaliskuun 15. päivänä, mutta jos kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Bernie Ecclestone antaa Bahrainille kauden avauskisan, alkaa kausi jo 8. maaliskuuta. Siinä tapauksessa myös testejä tullaan siirtämään aikaisemmaksi.

Kuluvan F1-kauden alla testattiin myös Bahrainissa, mutta tallit ja FIA ovat päättäneet tulevilla kausilla taas vähentää testejä, minkä lisäksi testit ajetaan Euroopassa kulujen säästämiseksi.