”Valtteri Bottas näyttää tulevaisuuden maailmanmestarilta”

© Kuva: Getty Images

Lauantain menestyksekkäiden aika-ajojen jälkeen Saksan GP:ssä jo kolmatta peräkkäistä palkintokorokesijoitusta metsästävä Valtteri Bottas on täyttänyt korkeat odotukset, joita hänelle ladattiin ennen hänen F1-uraansa, sanoo Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams.

Viime kaudella Bottas ei monta tilaisuutta saanut vauhtinsa esittelyyn, mutta käytti ne sitäkin tehokkaammin.

Tällä kaudella ja erityisesti viimeisimpinä viikonloppuina hänen uransa on ollut kuitenkin jyrkässä nousukiidossa.

– Valtterin ympärillä oli paljon hypeä kun hän tuli lajiin ja sellaisesta voi seurata kovat paineet, mutta hän on käsitellyt sen valtavan hyvin, Williams sanoi The Guardianille.

– Hän kykeni viime vuonna kehittymään lähes varjoissa ja kaikeksi onneksi me olemme tänä vuonna onnistuneet antamaan hänelle auton, jolla hän pystyy näyttämään kykynsä – ja tällä hetkellä hän näyttää tulevaisuuden maailmanmestarilta.