Jari-Matti Latvalalla on takanaan kaksi erittäin hyvin sujunutta MM-rallia. Argentiinassa hän otti kauden toisen voittonsa, ja Sardiniassa mies pystyi ajamaan tasaväkisesti kilpaa voitosta Sebastien Ogieria vastaan, ennen kuin tekniikkamurheet ja rengasrikko pilasivat kisan.

– Tärkeintä oli, että pystyin haastamaan Ogierin. Osoitin, ettei Argentiinan voitto ollut vain yksi kisa, jonka voitin tuurilla. Siitä jäi hyvä fiilis, ja siitä on hyvä jatkaa, kertoo Latvala ennen tulevan viikonlopun Puolan MM-rallia SuomiF1-sivuston erikoishaastattelussa.

Puolassa ajetaan nyt viiden vuoden tauon jälkeen MM-pisteistä.

– Se on tietyllä tapaa Jyväskylän kaltainen kisa. Tiet ovat nopeita, välillä leveitä ja välillä kapeita. Jyväskylässä erot ovat pieniä, samoin täällä. Tästä tulee tiukka taistelu. Pätkät ovat uusia kaikille, sillä tuskin porukka muistaa paljoa. Siksi nuottien tekeminen on tärkeää, Latvala sanoo.

Edellinen Puolan MM-ralli päättyi Latvalan osalta katastrofiin, kun hän ajoi ulos rallin päättäneellä yleisöerikoiskokeella. Mitä hän ajattelee tuosta ennen paluuta Puolaan, selviää tällä sivustolla vielä ennen starttia toimittaja Panu Markkasen piinapenkki-erikoishaastattelussa.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen