McLaren-konsernin toimitusjohtaja Ron Dennis odottaa vielä nykyistä suurempaa panosta tallin menestyksen eteen Jenson Buttonilta.

34-vuotias britti on ollut pääosin tällä kaudella tallikaveriaan Kevin Magnussenia vahvempi ja johtaa häntä myös kohtuullisella 14 pisteen erolla sarjataulukossa, mutta pomo muistuttaa, että Magnussen on vasta tulokas.

– Olen tyytyväinen kuljettajiimme sikäli, että uskon heidän tekevän parhaansa. Kevin varmaankin herättelee Jensonia hyvin, Dennis sanoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Voi sanoa, että me olemme tehneet hienon valinnan Kevinin osalta ja toisaalta taas, että ”Jenson hei, sinä olet maailmanmestari ja yksi asia mihin pystyt ja mitä sinun tulee tehdä toistuvasti, on tallikaverin lyöminen”. Haluanko hänen yrittävän kovemmin? Tietenkin haluan.

– Hän on korkeasti palkattu GP-kuljettaja ja kyllä, me emme ole antaneet hänelle parasta autoa ja kyllä, voittaminen tällä auton on vähintäänkin haastavaa, mutta hänen on tehtävä oma osansa ja Kevinin on tehtävä elämä hänelle niin vaikeaksi kuin mahdollista.