Ex-kuljettaja epäilee Alonson suosimista – ”Täytynyt tulla järkytyksenä Räikköselle”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Martin Brundle arvioi Ferrarin pyrkineen Espanjan GP:ssä tietoisesti huolehtimaan siitä, että aika-ajoissa Kimi Räikköselle hävinnyt ja kisassa yli 60 kierrosta hänen takanaan ajanut Fernando Alonso pääsi suomalaisesta lopulta ohi tuoreemmilla renkaillaan.

Brundle kirjoittaa Sky Sportsin tuoreessa kolumnissaan, että epätavallisen ärtynyt Räikkönen lienee kokenut, että taktiikkavalinnoilla kaivettiin maata hänen altaan.

– Kisan jälkeen Kimi Räikkösen tyytymättömyys oli ilmeistä ja ymmärrettävää. Vaikutti selvältä, että Ferrarin kisastrategia suunniteltiin Fernando Alonson saamiseksi tallikaverinsa eteen ja sen on täytynyt tulla järkytyksenä Kimille, Brundle kirjoittaa.

Syy Alonson suosimiselle on ilmeinen, ex-kuljettaja jatkoi.

– Heidän on pidettävä Fernando tyytyväisenä, koska he haluavat pitää hänet. Nykyisessä iässään Fernandolla on enää yksi ässä hihassaan pelattavana ja hän tietää, että hän ei voi enää tehdä virhettä seuraavan sopimuksensa kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.