Luiz Razia on myöntänyt Indy Lights -juniorisarjan olevan mahdollinen kohde hänelle kaudella 2014.

Brasilialaiskuljettajan muistetaan saaneen viime talvena kisakuljettajan paikan Marussian F1-tallissa, minkä hän menetti kuitenkin sponsorimaksuongelmien vuoksi ennen kuin kausi oli ehtinyt alkaakaan. Viime vuonna hän ajoi GT-autoja.

Razia on nyt testannut Schmidt Peterson Motorsports -tallin autoa Sebringin radalla yhdeksän muun kuljettajan kanssa tammikuun alussa.

– Tapasin joitain IndyCar sekä Indy Lights -talleja ja managerini järjesti tämän testin Schmidt Peterson Motorsportsin kanssa. Se on täydellinen talli minulle, koska heillä on monia mestaruuksia ja paljon tietoa, Razia sanoi IndyCar-sarjan kotisivulla keskiviikkona.

– Tilaisuus, joka johtaa johonkin vielä suurempaan on upeaa. Indy Lights on sarja, josta voi nousta Indyyn, ja me tulemme tutkimaan sitä mahdollisuutta.