”F1 on vaarassa muuttua vitsiksi”

© Kuva: Getty Images

Asiantuntijoiden reaktio kuluneella viikolla tulleeseen ilmoitukseen, että ensi vuonna kauden päätöskilpailussa on saatavilla tuplapisteet, on ollut jäätävä.

Päätöstä on muun muassa haukuttu lajin ongelmien keskellä trivialisuudeksi ja sen myös pelätään entisestään lisäävän formula ykkösten imagoa teatterina.

– Tuplapisteet viimeiseen kisaan ovat kuin vastaus kysymykseen, jota kukaan ei esittänyt. Se myös vähentää muiden kisojen arvoa, arvio ex-kuski Martin Brundle.

– FIA:n tuplapisteideasta ei tarvitse väitellä. Typerää. Aivan liian sekoittavaa. F1 on vaarassa muuttua vitsiksi, kirjoitti The Times -sanomalehden Kevin Eason.

– Tuplapistesääntö on massiivinen oma maali FIA:lta (sekä siihen suostuneilta talleilta) aikana, jolloin formula ykköset ovat vaikeuksissa uskottavuutensa kanssa, kirjoitti puolestaan Adam Cooper.

– Nyt kun formula ykköset ovat vaikeuksissa konkurssikypsien tallien ja yhden kuljettajan dominoinnin kanssa, me saamme pysyvät numerot kuljettajille ja tuplapisteet. Koska sehän korjaa kaiken, ivasi F1Racing-lehden päätoimittaja Anthony Rowlinson.

Kommenttien lähde: Twitter


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.