Auto Motor und Sport -lehti kertoo, että Red Bullin arvostetun aeropäällikön Peter Prodromoun menetys McLarenille nykyisen pestinsä jälkeen saattaa – ainakin hurjan huhun mukaan – vielä osoittautua pieneksi huolenaiheeksi tallille.

Entinen tallipomo ja nykyinen televisioasiantuntija Eddie Jordan nimittäin on kuullut, että talli voisi kärsiä vielä tätäkin paljon vakavammasta aivovuodosta: itsensä tekniikkapomo Adrian Neweyn menetyksestä McLarenille Prodromoun mukana.

Lajin historian menestynein suunnittelija Newey on voittanut urallaan mestaruuksia 1990-luvulta alkaen ensin Williamsilla, sitten McLarenilla ja nyt viimeisimpänä nykyisessä tallissaan. Red Bullin supermenestystä pidetään paljolti hänen ansionaan.

F1-siirtoja usein oikein ennakoinut Jordan päätti huhun luotettavuudesta – tai sen puutteesta – riippumatta käyttää tilaisuuden hyväkseen ja kysyä Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerilta asiasta.

– Horner oli niin järkyttynyt, että hän juoksi pois, Jordan kertoi naureskellen tallipomon reaktiosta saksalaislehdelle.