McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh on vahvistanut, että Red Bullin aerojohtaja ja lajin historian menestyneimmän tekniikkapomon, Adrian Neweyn, kakkosmies Peter Prodromou tulee siirtymään Wokingin palvelukseen.

Red Bull -tallin kanta asiassa on ollut, että Prodromoulla on sopimus energiajuomayhtiön kanssa, minkä Whitmarsh myöntää paikkansapitäväksi. Pestin päätyttyä – enemmin tai myöhemmin – edessä on kuitenkin siirto McLarenille.

– Ensinnäkin hänellä on sopimus ja hän tulee työskentelemään meillä tulevaisuudessa. Mutta tällä hetkellä hän on Red Bullin palveluksessa ja meidän on kunnioitettava sitä. Siitä syystä me emme myöskään puhu aikatauluista.

– Mutta tosiasia on, että hänellä on sopimus ja hän tulee McLarenille, Whitmarsh vakuutti Sky Sportsille.

Kysyttäessä, että joutuuko Prodromou pakkolomalle [gardening leave] Red Bullilla formula ykkösten tavan mukaisesti ennen siirtymistään McLarenille, Whitmarsh jätti päätöksen asiasta insinöörin nykyiselle työnantajalle.

– He saattavat tehdä niin, mutta Red Bullin on keskusteltava siitä, eikä minun, sillä päätös siitä ei ole minun vallassani.