Alavuden Kätkänjoetiellä tapahtui tiistaina kello 16.10 aikaan vakava liikenneonnettomuus, Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa.

18-vuotias Alavutelainen miesopiskelija oli tulossa henkilöautollaan sorapintaista Kätkänjoentietä pohjoisen suunnasta kohti Alavuden asemaa. Kätkäntien ja Takakadun välisellä tieosuudella oikealle kääntyvässä mutkassa mies oli menettänyt autonsa hallinnan ja suistunut vastaantulevien kaistan yli ojaan.

Samanaikaisesti oli vastakkaisesta suunnasta tullut polkupyörällään 7-vuotias poika, johon em. auto oli ennen ojaan suistumistaan ajoradalla törmännyt. Koululainen menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Keliolosuhteet olivat tapahtuma-aikaan hyvät. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen. Auton kuljettaja oli saanut ajokortin viime viikolla.