Italian GP:n yhteydessä Monzan varikkoalueella kiersi Formula1:n kauden 2014 alustava kalenteri, johon oli merkitty 21 osakilpailua. Yksi ”puuttuvista” oli Amerikan GP New Jerseyssa. Kisa pudotettiin tämän kauden kalenterista kun ilmeni, että rata ei valmistu ajoissa, mutta ensi kauden osalta toivo elää vielä vahvana.

– Meillä on sopimus New Jerseyn kanssa ja toivon, että he pystyvät sen täyttämään, F1-pomo Bernie Ecclestone totesi SkySportsille.

New Jerseyn GP-järjestäjä Leo Hindery Jr. uskoo vakaasti, että kisa nousee kalenteriin ensi kaudelle.

– Emme missään vaiheessa olettaneetkaan olevamme alustavassa kalenterissa. Bernie kertoi meille, että jos pysymme tiukasti säännöissä ja määräyksissä, hän odottaa New Jerseyssa ajettavan. Aikataulullisesti olemme tehneet kaiken mitä on käsketty ja silloin kun on käsketty, Hindery painotti.