Red Bull-kuljettaja Mark Webber uskoo, että Kimi Räikkösen siirtyminen Ferrarin leipiin tulee vaikuttamaan positiivisesti myös tallikaveri Fernando Alonson suorituksiin.

Vaikka toiset tahot ovat olleet huolissaan Räikkösen paluusta Ferrarille, Webber uskoo suomalaisen rinnalla ajamisen kannustavan Alonsoa parempiin tuloksiin. Webber itse on jättänyt kuljettajaparinsa Felipe Massan kirkkaasti jälkeensä pisteissä koko yhteisen kolmen ja puolen kauden taipaleen ajan.

– Luulen, että Fernando näkee tämän [Räikkösen paluun] positiivisena asiana. Kimi kannustaa ja auttaa häntä saamaan itsestään enemmän irti. Fernando tulee myös ajattelemaan tätä mahdollisuutena pärjätä Kimiä vastaan, Webber spekuloi Autosportille.

Australialainen kuitenkin varoittaa, ettei Alonso tule katsomaan hyvällä, mikäli tallikaveri ei tee omaa osuuttaan työstä myös radan ulkopuolella.

– Ensi vuosi tulee olemaan teknisesti suuri ja haastava. Molempien kuljettajien on panostettava siihen, eikä Fernando tule olemaan iloinen, jos panos jää yksipuoliseksi.