Lotuksen Kimi Räikkönen tähtää Korean Grand Prix’ssä vahvan vireen säilyttämiseen. Suomalainen ajoi Singaporen katuradalla viime viikonloppuna palkintopallille, vaikka paljon puhutut selkävaivat olivat riesana etenkin lauantain aika-ajoissa. Räikkönen nousikin palkintopallille vasta 13:nnesta ruudusta. Räikkönen kertoo Lotuksen tiedotteessa olevansa jo paremmassa kunnossa.

– [Selkä] voi paremmin kuin lauantaina Singaporessa, milloin se ei tuntunut kovin hyvältä. On tärkeää, että pystyin kisaamaan ja teimme aika hyvää työtä palkintopallisijan muodossa. Se ei ollut ensimmäinen kerta kun minulla oli vaivoja, sillä minulla on ollut joitakin ongelmia selkäni kanssa jo pitkään. Meidän täytyy tietysti odottaa että pääsen taas radalle perjantaina Koreassa.

Suomalainen nautti kisaamisesta Singaporessa. Lotus yrittää rakentaa menestystä Marina Bayn onnistumisen päälle.

– Toivottavasti pystymme säilyttämään vahvan vireemme Singaporen kisasta. Auto tuntui hyvältä koko kisan ja kisaaminenkin oli kivan tuntuista. Pääfokus on tämän positiviisen tunteen pitämisessä ja hyötyä siitä tulevissa kisoissa.