Jenson Button oli Unkarin GP:n yhteydessä F1 Racingin lukijoiden grillattavana, kun brittilehti haastatteli Buttonia esittäen hänelle lukijoiden kysymyksiä.

Buttonilta kysyttiin muun muassa moottoreista. Vuonna 2000 F1:ssä debytoinut Button on nähnyt niin V10- kuin V8-moottoritkin ennen siirtymistä V6-turbomoottoreihin ensi vuonna.

– Kolmelitraiset V10:t kuulostivat ylivoimaisesti parhaalta. Katsoin yhtenä päivänä joitakin kisoja vuosilta 2004 ja 2005. Silloiset moottorit lauloivat. Totta kai rakastin sitä, mutta se ei ole maailman tapa enää. Mielestäni suuntaus, johon menemme moottorien kanssa, on oikea. Se on jännittävää moottorivalmistajille ja jännittävää meille – eri tavalla. Joten valitsen joko V10:t tai 1,6-litraiset V6:t, mutta ei V8:t.

Button vastaili myös kevyempiin aiheisiin. Englantilaiseltakysyttiin, että kenen kuljettajan kanssa hän lähtisi road tripille.

– Minä ajaisin ja luullakseni Paul di Resta olisi kanssani. Vietämme aikaa yhdessä harjoitellessa ja hän on aika hyvä matkustaja, Button heitti.

– En oikeastaan vietä aikaa kenenkään muun kuskin kanssa – ehkä vähän [Mark] Webberin.

MM-sarjan 9:s kertoi myös omistavansa yhden kolmesta käyttämästään Brawn-auton rungosta vuodelta 2009.

– Minulla ei ole sitä tällä hetkellä, mutta voin uskoakseni noutaa sen vuoden lopulla. Se sisältää niin rungon kuin moottorinkin.