Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn kertoo, että hänen tehtäviensä siirtyminen uudelle tekniselle toiminnanjohtaja Paddy Lowelle on yli vuoden kestävä, vaiheittainen prosessi. Tällä hetkellä Brawn hallitsee itse Mercedeksen lahjakasta, mutta melko kompleksia teknistä osastoa.

Talli on lähtökohtaisesti kiistänyt huhut, joiden mukaan McLarenin entinen tekninen johtaja palkattiin korvaamaan Brawn; mitä todennäköisimmin Lowe tulee kuitenkin täyttämään tallipäällikön paikan, kun tämänhetkinen tallipäällikkö päättää siitä luopua. Tämän vuoden Brawn aikoo kuitenkin pysytellä tiukasti remmissä mukana. Tallipomo on sitä mieltä, että vastuiden ja tehtävien siirtymisen Lowelle tulee olla vaiheittainen prosessi ,ilman tiukkoja takarajapäivämääriä.

– Tulevaisuudessa osa tehtävistäni tulevat olemaan Paddyn hoidettavina, mutta äkillisiä loppuja tai äkillisiä alkuja emme tule näkemään. Olemme tunteneet toisemme hyvin kauan, ja keskitymme niihin asioihin, joiden saralla Paddylla todella on annettavaa tiimille, Brawn sanoo ESPN:lle.

– Hän liittyi tiimiin odotettua aikaisemmin, mutta tilanne tulee kehittymään sen mukaan, mikä on parasta tiimille. Aikataulu ei ole tiukka.