Henkilöauto ja traktori ovat kolaroineet keskiviikko-iltapäivällä vähän ennen viittä Turuntiellä (tie 110) kohtalokkaasti. Peräänajo-onnettomuudessa kuoli traktorin kuljettaja, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa.

Alustavien tutkimusten perusteella ajoneuvot olivat matkanneet Turun suunnasta Saukkolan suuntaan, kun noin kilometri ennen Nummen liittymää henkilöauto oli törmännyt traktorin takana olleeseen nostolaitesovitteiseen maataloustyökoneeseen.

Törmäyksen voimasta traktori oli sinkoutunut ulos ajoradalta ja päätynyt kyljelleen ojaan. Traktoria kuljettajanut paikkakuntalainen 1947 syntynyt mies menehtyi traktorin alle heti. Traktorissa ei ollut hyttiä.

Henkilöautoa kuljettanut helsinkiläinen 1938 syntynyt mies loukkaantui lievästi. Onnettomuuspaikka on osallisten kulkusuunnassa heti mäenharjanteen jälkeen.

Tapauksella ei ole ulkopuolisia silminnäkijöitä. Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt sekä paikkatutkinta haittasivat liikenteen sujuvuutta alkuiltaan saakka.