Ferrarin junioriakatemian päällikkö Luca Baldisserri kehuu Marussialla ajavan Ferrari-juniori Jules Bianchin alkukautta formula ykkösissä.

Ranskalaiskuljettaja nousi kisakuskiksi talliin aivan viime hetkellä ehtien ajaa vain kahtena päivänä kautta edeltävissä testeissa, mutta on tehnyt alusta asti selväksi nokkimisjärjestyksen tallin sisällä. Max Chilton on ollut pahasti altavastaajana sekä aika-ajoissa että kisoissa.

– Jules on onnistunut nousussaan formula ykkösiin ilman mitään ongelmia. Hän on tehnyt itsestään mittatikun tallissaan lisäten itsevarmuuttaan radalla, Baldisseri kommentoi Ferrarin F1-tallin kotisivulla.

Ennen kauden alkua Bianchin henkistä kanttia ehdittiin epäillä mediassa varsin suorasanaisesti. Baldisseri myöntää 24-vuotiaan psyykkisessä puolessa olevan vielä parannettavaa.

– Hiljattain vietimme hieman aikaa yhdessä Maranellossa arvioiden tilannetta. Jatkamme keskittymistä hänen paineiden hallintaansa, jossa hän on edistynyt merkittävästi, vaikka parantamisen varaakin yhä on.