Ferrari ennakoi verkkosivuillaan tulevan viikonlopun Span osakilpailua kertaamalla tallin aiempia voittoja Belgiassa. Etenkin Kimi Räikköstä hehkutetaan estoitta. Myös Räikkösen McLaren-voittoa 2004 muistellaan – Michael Schumacher varmisti samassa kisassa viidennen Ferrari-mestaruutensa.

– Kimi Räikkönen McLarenillaan oli ensimmäinen ruutulipulla sinä päivänä, kun kaksi Span kolmesta jumalasta vaihtoivat symbolisesti viestikapulaa – kolmas on epäilemättä Ayrton Senna, joka oli voittoisa viidesti, Ferrarin tiedotteessa kirjoitetaan.

Neljästi Spassa voittaneen Räikkösen viimeisin voitto Belgiassa vuodelta 2009 nostetaan myös isosti esiin.

– Erityisen merkittävä oli vuoden 2009 voitto F60:n, joka ei kohteliaasti sanottuna ollut Maranellon menestyksekkäin auto, ratissa. Kimi oli majesteettinen KERSin käytössä hyökätessään ensimmäisillä kierroksilla ja puolustaessaan päästyään johtoon.