Itävaltalaiskuljettajat Christian Klien ja Alex Wurz ovat innoissaan aiemmin A1 Ringinä sponsorisyistä tunnetun Red Bull Ringin paluusta kisakalenteriin ensi kaudella.

SuomiF1-sivusto kysyi Klienin kanssa tehdyn henkilöhaastattelun yhteydessä hänen mielipidettään asiaan.

– Itävallalle se on erittäin hyvä uutinen. Kaikki olivat yllättyneitä siitä, että Formula 1 on tulossa takaisin. Itsekin kuulin siitä vasta mediasta. F1:n täytyy ajaa perinteisillä radoilla Euroopassa, niitä on tärkeää olla, koska Euroopassa on F1:n sydän, Klien sanoo.

Myös Alexander Wurz hymyilee Autosportille tyytyväisyyttään radan paluusta.

– Siitä on aina väittelyä, että onko rata superseksikäs vai ei. Joka tapauksessa jopa niinä vuosina, kun ohittaminen oli lähes mahdotonta, siellä tehtiin eniten ohituksia. Siksi kilpailu oli hieno katsojille ja kuljettajille, Wurz sanoo.