Toro Rosson Daniel Ricciardo kertoo vuosina 2010-2012 formula ykkösiin kuuluneen HRT-tallin konkurssin olleen surullinen uutinen hänelle.

Red Bull -juniori sai kaudella 2011 ensi kertaa tilaisuuden ajaa formula ykkösissä kilpaa espanjalaistiimissä ja sen heikosta kilpailukyvystä huolimatta kokemus oli enemmän kuin positiivinen.

– Se oli unelmien täyttymys. Kaikki varmaankin sanovat samaa, mutta se on totta. Se oli ehdottomasti epätodellista, Ricciardo sanoi GPUpdate-sivustolle.

Kauden 2012 lopulla kävi selväksi, että tallin rahoitus oli suorastaan vaarallisen heikolla tasolla; mediaraporttien mukaan autoissa käytettiin kuluneita osia. Talvella tallille yritettiin vielä löytää uutta omistajaa, mutta lopulta turhaan.

– Kun kuulin, että HRT ei kuulu sarjaan tänä vuonna, olin pahoillani heidän puolestaan. Minä en tule unohtamaan muistoja, joita minulla on heistä, aussi jatkoi.

– Luonnollisestikin tunnen monet tallin jätkistä, jotka eivät voi nyt jatkaa formula ykkösissä. Mutta hyvä asia on, että minulla on yhä muistot. Sen lisäksi minulla on pienoismalli autosta, jotain pidettäväksi muistona.