Force Indian perinteisten perjantain testiajojen aikana ovat monet kuljettajat Paul di Restasta Niko Hulkenbergiin päässeet ensikosketuksiin F1-auton kanssa. Samaa tietä on kulkenut myös GP2-kuljettaja James Calado, jonka tuleva F1-paikka Force Indialla näyttää lupaavalta.

Kun Jules Bianchi ottaa vastaan kuljettajan paikan Marussialta, jää Force Indian kolmannen kuljettajan paikka avoimeksi. Caladon vakuuttava esiintyminen nuorten kuljettajien testeissä ovat taanneet miehelle ennakkosuosikin aseman Bianchin seuraajan etsinnässä. Tällä hetkellä GP2:en viidennellä sijalla oleva Calado pääsi Force Indian rattiin kaikkina Silverstonen kolmena päivänä, ja innostunut kuski uskoo mahdollisuuksiinsa neuvottelujen edetessä.

– Force Indialle ajaminen oli fantastista! Formula 1-autoon pääseminen oli upeaa. Tiimi arvioi minua jatkuvasti, ja haluaisin sanoa, että tein loistavaa työtä, Calado hehkuttaa SkySportsille.

– En voi salata, että neuvottelemme Force Indian kanssa. Managerini käy keskusteluja heidän kanssaan, ja toivottavasti asioita alkaa tapahtua lähitulevaisuudessa.