Force Indian Adrian Sutil on todennut, että hänellä ei ole enää arvostusta Mercedeksellä ajavaa Lewis Hamiltonia kohtaan.

Kaksikko tunnettiin aiemmin hyvinä ystävinä, mutta vuoden 2011 pahoinpitelyskandaali Kiinan GP:n jälkeen muutti tilanteen.

Sutil haavoitti shanghailaisessa yökerhossa juomalasilla Genii-pomo Eric Luxia, mistä Sutil tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Saksalainen oli toivonut Hamiltonista todistajaa oikeudenkäyntiin, mikä ei kuitenkaan toteutunut.

Aiemmin tänä vuonna Hamilton antoi mediassa lausunnon, että hän haluaisi parantaa suhteensa normaaliksi ystävänsä kanssa. Force India -kuljettajan mukaan kyse oli vain tyhjästä lupauksesta.

– Näin hänet paddockilla ja hän sanoi aina, että ”joo, voimme istua alas ja puhua siitä”, mutta hän ei koskaan tullut, Sutil sanoi The Telegraph -sanomalehden mukaan.

– En oikeastaan kunnioita tällaisia ihmisiä. Arvostan häntä urheilijana, mutta yksityisesti hän ei ole tasollani, eikä minun tarvitse tuhlata aikaani sellaisten ihmisten kanssa. Olen iloinen, että olen ymmärtänyt, minkälainen ihminen hän on.