Lotus-tallin omistajayhtiö Geniin hallituksen puheenjohtaja Gerard Lopez uskoo Kimi Räikkösen ajavan tallissa ensi kaudellakin. Red Bull on nimennyt toistuvasti julkisesti Räikkösen yhdeksi kuljettajaehdokkaakseen, mutta Lopez ei suostu luopumaan kuljettajastaan ilman taistelua.

Luxembourgilaisliikemies sanoo, että Lotuksen ilmapiiri on ja pysyy vahvuutena Räikkösen silmissä, mutta lupaa myös, että talli ottaa jatkossa yhä askelia eteenpäin radallakin.

– Hän tietää, että häntä kohdellaan täällä hyvin; niin hyvin kuin kohtelisimme ketä tahansa kuljettajaa. Siinä on iso ero verrattuna meihin ja muihin, Lopez sanoi Eastern Daily Pressin mukaan.

– Tällä tallilla on inhimillinen kulttuuri ja se toimii hyvin ja Kimi pitää sitä. Jos me asettaisimme valtavia aikarajoituksia hänelle, hän ei nauttisi siitä, kuten hän ei ole nauttinut aiemmissa talleissaankaan.

– Tämä on siis oikea talli hänelle ihmisenä. Meidän on vain osoitettava, että talli on hänelle oikea myös kilpa-ajajana.

– Hänen on tehtävä päätös ja uskon hänen jäävän. Me emme ole vielä tehneet kaikkea, mihin me pystymme. Me tulemme tekemään enemmän.

Kysyttäessä Red Bull -tallipäällikkö Christian Hornerin kommentista, että hän haluaisi päätöksen toisesta kuljettajastaan kesätauon loppuun mennessä ensi kuussa, Lopez sanoi, että Räikköstä ei voi hoputtaa.

– Jos tunnen Kimiä ollenkaan, hän haluaa jättää sen mahdollisimman myöhäiseksi.

– Kimi ei ole tehnyt päätöstään vielä. Hän haluaa saada kaiken tiedon tehdäkseen oikean päätöksen. Kimiä ei voi hoputtaa mihinkään – emme me, eikä kukaan muu.